Zoe Wodarz

Vi är stolta att få presentera vårt nya samarbete med den amerikanska designern Zoe Wodarz! Zoes mönster som kombinerar djärva färger med eleganta detaljer gör sig perfekt som fram- och baksidor på våra produkter. Låt dessa exotiska designs ta dig till platser där du kan känna en tropisk bris och planera ditt nästa äventyr! Experimentera dig fram mellan dessa omslagsalternativ och välj det som lockar dig mest! Glöm inte att lägga till din favoritlayout och de moduler och andra tillägg som du tycker om för att skapa någonting helt personligt och unikt för dig.

Om du vill ha ett av Zoes motiv som omslag så finns de att hitta under kategorin ”Zoe Wodarz” i vårt designverktyg i stegen för att välja fram- och baksida. Vi hoppas att de kommer att bli dina favoriter!

Skapa nu
Zoe Wodarz kalendrar och anteckningsböcker

Zoe Wodarz är en formgivare från USA specialiserad på studio- och hantverkskonst samt konsthistoria. Zoe älskar design och är djupt intresserad av att skapa unika trender, färgkombinationer och mönster. Som frilansdesigner jobbar hon nu helt på digitala plattformar som bidrar mycket till hennes signaturstil och skapandet av unika konstverk för varje projekt.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som väljer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu

Våra senaste samarbeten

Visa samtliga
earth