Fri Frakt över 210 kr • Valfri Startmånad

Vanliga frågor och svar

Varför skapa en egen kalender?
Den bästa kalendern är den som just du skapar. Med en personligt skapad kalender hos oss får du en skräddarsydd kompis, redo för livets utmaningar. Fyll kalendern med just de ingredienser som du behöver!
Var tillverkas kalendrarna?
So Typical Me är en del av Burde Publishing AB, Nordens ledande kalendertillverkare sedan 30 år tillbaka. Alla So Typical Me kalendrar tillverkas i Sverige och skickas från Burde i Växjö. Varje kalender binds ihop med dina val och arbetet sker för hand och kvalitetsgranskas av vår erfarna personal.
Vilka storlekar har ni?
Vi har de två vanligaste storlekarna, dvs. A5 (148x210 mm) och A6 (105x148 mm). Fram- och baksidan skyddas av PP-plast som är några millimeter större än pappret.
Kan jag välja när kalendern ska börja?
I verktyget väljer du vilken startmånad din kalender ska ha. Så du betalar aldrig för månader som passerat!
Hur betalar jag?
I kassan väljer du mellan Swish, Klarna kortbetalning eller Klarna faktura.
Hur lång tid tar det innan kalendern kommer?
Din order skickas från oss inom en vecka med PostNord varubrev som levereras i din brevlåda. Du får ett mail med spårningslänk så fort den lämnar oss, sedan kan det ta upp till ett dygn innan PostNord scannat paketet och statusen uppdateras. Vanligtvis tar leveransen 1-2 arbetsdagar.
Vad får jag med i min order?
Förutom din fina So Typical Me kalender får du även en flyttbar linjal (kan användas som bokmärke) och ett stickersark med 305 stickers som gör din planering både roligare och bättre. Till A5 kalendern ingår även en plastficka.
Blir mina egenuppladdade bilder fina i tryck?
Laddar du upp en bild av hög kvalité blir det jättefint. Vårt verktyg varnar om den tycker din bild verkar vara för lågupplöst.
Vilket papper är det i kalendern?
Högkvalitativt 110 grams Amber Graphic från Arctic Paper.
Hur många sidor är det i kalendern?
Kalendern innehåller 150 sidor. 4 sidor består av omslaget, 36 sidor är valbara slutsidor och resterande sidor är kalendarium.
Kan jag avbryta köpet av kalendern?
När du genomfört ditt köp går din order direkt i tryck för att möjliggöra snabb leverans. Tyvärr har vi därför inte möjlighet att stoppa en enskild beställning eller byta storlek på din kalender. Eftersom kalendern är personligt skapad finns ingen retur- eller ångerrätt.
Varför har jag inte fått någon orderbekräftelse eller andra mail?
Har köpet gått igenom skickas en orderbekräftelse direkt. Får du inget mail ber vid kontrollera skräpkorgen i din mail. Annars är ni välkomna att kontakta vår support.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer:

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
Nyhetsbrev
Anmäl dig för senaste nyheterna, erbjudanden och freebies:    Genom att anmäla dig godkänner du vår Integritetspolicy.

    Genom att anmäla dig godkänner du vår integritetspolicy.
    So Typical Me
    usercartearth