Fri Frakt över 99 kr • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på torsdag! *

Pennor

Låt orden och kreativiteten flöda med en uppsättning härliga pennor! Här hittar du bläckpennor med raderbart bläck (så att du inte behöver vara orolig för att skriva fel), överstrykningspennor och riktigt tunna fina pennor för de minsta detaljerna. Kombinera flera olika för att kunna färgkoda din planering, fylla i mood-trackers eller bara rita och skriva så mycket du vill.

Filter
Färg

Filter by

Typ
Spets

Filter by

Visar alla 26 resultat

Vilken penna ska du välja?

Pilots populära Frixion Clickers med raderbart bläck är bekväma pennor som är den perfekta grunden att börja med oavsett om du skriver eller ritar mest. Överstrykningspennor är alltid användbart för att kunna markera vissa delar lite extra, men även smidiga för att fylla i större områden med färg. För dig som gillar extra tunna linjer så rekommenderar vi våra Fineliners! Alla varianterna kombineras fint med varandra, och är självklart testade i våra kalendrar och anteckningsböcker för att säkerställa att de inte blöder igenom pappret vid normal användning.
UTFORSKA

Bli inspirerad

Nyfiken på att se våra olika pennor in action och hur de kan användas i din planering? Följ oss på Instagram @sotypicalme
usercartearth