Fri Frakt • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på måndag! *

Allmänna villkor

Burde Publishing AB
Mårdvägen 2
352 45 Växjö
Sverige

Org.nr: 556215-2479

So Typical Me säljer produkter med leverans inom Sverige.

Beställningar tas enbart emot via webbplatsen. För att du skall känna dig trygg i ditt köp är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på info@sotypicalme.se om du har frågor om din beställning.

Efter att ha beställt från So Typical Me förbinder du dig att bevaka din e-mailadress då all kommunikation rörande din order sker via e-mail. Leveransavisering sker via sms om du angett ditt mobilnummer.

So Typical Me reserverar sig för slutförsäljning, förseningar, tekniska problem och felaktig artikelinformation. So Typical Me förbehåller sig rätten till prisändringar utan föregående avisering. Därtill förbehåller vi oss rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger.

Priser och betalning

Vi erbjuder betalning med Swish. I samarbete med Klarna erbjuder vi även fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning.

Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se

Priserna på våra produkter anges i svenska kronor inklusive 25% moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering.

Priset som var aktuellt vid beställningstillfället är det som gäller oavsett om priset går upp eller ned efteråt.

I kassan kan man se det totala priset inklusive moms och eventuell fraktkostnad. I kassan hittar du också fullständiga frakt- och betalningsvillkor.

Fraktsätt

So Typical Me levererar för närvarande enbart med PostNord.

Försening och delleverans

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland kan dessvärre förseningar uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Om en produkt inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information till dig. Har du beställt flera produkter i en och samma order skickar vi de produkter vi har fått in. Drabbas vi av förseningar brukar det inte röra sig om många dagar. När produkten har nått oss prioriteras den i packningen och skickas så snart som möjligt vidare till dig.

Ångerrätt och retur för kalendrar

Du har rätt att ångra och avbeställa din beställning så länge du inte har valt en betalningsmetod. Har du däremot betalat eller registrerat faktura via klarna så gäller inte ångerrätten enligt distansavtalslagen eftersom kalendrarna är personliga och tillverkas efter dina anvisningar och därav har en tydlig personlig prägel. När du har betalat eller valt faktura via klarna har So Typical Me börjat vidta åtgärder för att tillverka din kalender och du har därför inte möjlighet att ångra eller ändra din beställning.

Ångerrätt och retur för tillbehör

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit produkten) enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Returnerar du en oanvänd vara med eventuellt tillhörande etiketter och förpackning inom 14 dagar återbetalas hela beloppet. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras. Återanvänd kartongen som produkten kom i för returen och lägg den i dess originalförpackning (om den hade någon). Har du inte kvar dem leder det dock inte till ett avdrag pga värdeminskning.

Vi tar inte ut någon returavgift när du returnerar men du betalar själv för frakten tillbaka enligt gällande portotabell. För ej uthämtade brev eller paket debiterar vi dig för våra kostnader för frakt, returfrakt, administration och hantering, för närvarande 149 kr.

Om du som kund vill åberopa din ångerrätt ska du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Kontakta oss via info@sotypicalme.se alternativt använd Konsumentverkets standarsformulär för ångerrätt. Efter att du utövat din ångerrätt ska du utan dröjsmål och senast inom 14 dagar skicka tillbaka produkten till oss. Återanvänd gärna kuvertet som produkten kom i för att returnera. Har du inte kvar den går det givetvis bra att skicka den i något annat emballage. Viktigast är att du paketerar returen väl och bifogar en kopia på orderbekräftelsen eller annan information där ordernummer och kunduppgifter framgår. Saknas den informationen kan vi inte se att returen kommer från dig.

Du betalar själv för frakten tillbaka enligt gällande portotabell och returnerar till följande adress:

Burde Publishing AB
Box 3101
350 43, Växjö

Har du valt att betala med faktura är det viktigt att du flyttar fram fakturans förfallodatum. Det gör du enkelt på klarna.se.
När vi har mottagit returen krediteras beloppet för den/de varor du har returnerat och Klarna skickar dig en uppdaterad faktura via E-post.

Är ordern betald kontaktar Klarna dig för återbetalning. Återbetalning sker utan dröjsmål (normalt inom några dagar) från att So Typical Me erhållit produkten i retur.

På So Typical Me administrerar vi inga byten men du har full returrätt i 14 dagar. För att byta ut din produkt mot en annan returnerar du enligt våra returvillkor och beställer sedan den produkt du vill ha istället.

Ångerrätten gäller inte defekta eller felaktiga varor då detta istället är en reklamation.

För ej uthämtade brev eller paket tar vi ut en avgift som för närvarande är på 149 kr för kostnaderna för vår administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten

Reklamation

Om en vara avviker från vad som följer av avtalet mellan dig och So Typical Me eller på annat sätt inte motsvarar den beskrivning av varan som So Typical Me har givit, kan varan reklameras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation till So Typical Me ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts. So Typical Me förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp.

Övrigt

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist. För frågor kring innebörden av ovanstående eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer, transportskador eller annat, kontakta oss på info@sotypicalme.se.

Personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i sådana fall via epost info@sotypicalme.se

usercartearth