Fri Frakt • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på måndag! *

Carmi Grau

Vi välkomnar våra fina nya fram- och baksidor i samarbete med den tyska konstnären Carmi Grau! Du kan nu välja Carmis magiska illustrationer som omslag till din personliga kalender eller anteckningsbok! Oavsett om du är en drömmare eller en vild själ så hittar du ett budskap i Carmis designs som passar just dig. Kombinera med ett passande upplägg och lägg till extrasidor för att få en kalender eller anteckningsbok som är perfekt anpassad efter dina behov!

Du hittar Carmis illustrationer under kategorin "Samarbeten" i steg 1 och 3 av vårt verktyg. Oavsett hur du designar ditt omslag, är vi övertygade om att du kommer att skapa det bästa för dig!

Skapa nu
Carmi Grau kalendrar och anteckningsböcker

Carmi är en illustratör baserad i Berlin. Med sin brinnande passion för lettering, layouter och typsnitt i vintagestil inspireras hon av nära och kära, vardagliga ögonblick, musik och naturen. Varje dag för Carmi är en möjlighet att observera och samla små ögonblicksbilder som hon tycker om att förvandla till färger och former. Trots sitt intresse av att utforska traditionella medier, har digitala plattformar blivit en viktig del i hennes kreativa arbete.

Carmi hoppas att motiven som valts ut för So Typical Me ska få människor att känna sig tröstade, inspirerade och lite mindre ensamma.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth