Fri Frakt • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på måndag! *

Martha Ratcliff

Upptäck en ny kollektion av fem lekfulla och glada omslagsbilder som tagits fram i samarbete med den brittiska illustratören Martha Ratcliff!

Genom att hämta inspiration från världen runt omkring sig och sina relationer med andra, skapar Martha designs som beskriver situationer som vi alla känner igen oss i och relaterar till - som Friday mood på en måndagskväll, en outfit som känns too cool for school eller kanske stunder när du känner dig överväldigad av uppgifter? Visst funkar dessa designs fint som omslag på en kalender, dagbok eller anteckningsbok?

Kika in i vårt designverktyg och upptäck andra anpassningsbara funktioner för att skapa din personliga kalender eller anteckningsbok som passar dig perfekt!

Marthas illustrationer hittar du under kategorin ”Samarbeten” i steg 1 och 3 i vårt designverktyg.

Skapa nu
Martha Ratcliff kalendrar och anteckningsböcker

Martha är en brittisk illustratör och designer med en examen i konst och design. Efter att ha arbetat några år i vykortbranschen startade hon sin egen web shop 2020 där hon säljer stationery-produkter, vykort och prints. Utöver sitt jobb som butiksägare, illustrerar hon barnböcker samt samarbetar med flera oberoende butiker i olika länder där hon säljer sina designs.

För Martha är det viktigt med planering och organisation, så hon inte kan leva utan sin kalender och dagbok! Hon använder den dagligen för att sortera sina tankar, effektivisera sin tid och vara mer produktiv – allt från grova skisser till detaljerade att-göra listor hämnar på pappret!

Marthas favoritlayout i So Typical Mes designverktyg är den stilrena och eleganta ”Get it Done” med produktivitet som tema. Med en inbyggd mall för alla typer av att-göra uppgifter kan man enkelt skapa en överblick på sina to-dos samt bocka av uppgifter när de är slutförda. Det perfekta valet för den som vill vara produktiv och organiserad!

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth