Fri Frakt över 210 kr • Valfri Startmånad

Cecilia Pettersson

Nu är det dags för vårt nya samarbete! Den här gången får ni lära känna den svenska konstnären Cecilia Pettersson. Till samarbetet med So Typical Me har Cecilia förberett 4 nya mönster som passar perfekt som fram- och baksidor på våra produkter. De fina mönstren uppmärksammar hur vacker vår natur är oavsett om det är ett vinterlandskap eller vårens första blommor. Välj om du vill se vilda växter eller kanske ett lekfullt abstrakt mönster på ditt omslag.

Experimentera dig fram mellan alternativen och hitta den design som återspeglar dig bäst! Cecilias mönster hittar du i vårt designverktyg i stegen för att välja fram- och baksida under kategorin ”Cecilia Pettersson”.

Skapa nu
Cecilia Pettersson kalendrar och anteckningsböcker

Cecilia är en svensk formgivare och konstnär baserad i Göteborg med en masterexamen i design, specialiserad på mönster och tryck. Hon beskriver hur hon älskar att rita och hur teckning är hennes absolut viktigaste verktyg. De handritade motiven med inspiration hämtad från naturen är ofta komplicerade, ju mer detaljer desto bättre!

”Jag är verkligen ingen minimalist, snarare motsatsen, en maximalist! Jag ser mönster i allt och slutar aldrig fascinerats av hur en liten rapportruta kan ta över en stor yta på ett nafs”.
Cecilia driver en egen liten webbshop där hon säljer sin design. Kolla gärna in hennes hemsida samt Instagram för att se mer av hennes arbete och process.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som väljer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu

Våra senaste samarbeten

Visa samtliga
Nyhetsbrev
Anmäl dig för senaste nyheterna, erbjudanden och freebies:

    Genom att anmäla dig godkänner du vår Integritetspolicy.

    Genom att anmäla dig godkänner du vår integritetspolicy.
    So Typical Me
    usercartearth