Fri Frakt • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på måndag! *

Melissa Donne

Lär känna de senaste tillskotten i vårt bildgalleri! Här är en ny omslagskollektion med abstrakta blomillustrationer, skapad av den brittiska illustratören Melissa Donne.

De här motiven är en reflektion av Melissas personliga stil, som hämtar inspiration från traditionella botaniska illustrationer och ger konstformen en härligt färgglad twist. Med oväntade färgkombinationer, abstrakta detaljer och texturer så skapar hon unika designs som verkligen sticker ut. Om blommiga motiv är bland dina favoriter, varför inte testa Melissas illustrationer som omslag på din nästa kalender eller anteckningsbok?

Du hittar Melissas omslagsbilder i vårt designverktyg på steg 1 och 3, under kategorin ”Samarbeten”. Inspireras av kreativa valmöjligheter i verktyget och skapa den perfekta almanackan eller anteckningsboken för dig och din stil!

Skapa nu
Melissa Donne kalendrar och anteckningsböcker

Melissa är en brittisk illustratör med en examen i modedesign och filmteori. 2019 startade hon eget företag och började sälja sina illustrationer och vykort online, på marknader samt i oberoende butiker och gallerier utomlands. Just nu ägnar hon en stor del av sin tid åt att arbeta med beställningar samt att licensiera sina illustrationer för olika varumärken.

Hon är starkt inspirerad av färg, och att hitta djärva och ofta kraschande färgkombinationer är kärnan i hennes kreativa verksamhet. Genom att utforska sin omgivning, ta långa promenader och studera blommor och växter (och naturen i allmänhet), skapar Melissa unika kompositioner med en personlig touch.

Precis som vi så älskar Melissa att ha både en kalender och en anteckningsbok! Att skapa to-do listor i kalendern och skriva in bokade möten i anteckningsboken är en självklar del av hennes dagliga rutin. Inget slår känslan av att bocka av avklarade uppgifter och att skriva i en kalender med vacker design! Hon uppskattar särskilt kalenderlayouten ”Split”, där det finns tillräckligt med utrymme för to-do listor, anteckningar och roliga doodles – en layout som verkligen speglar hennes personlighet och livsstil.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth