Fri Frakt över 99 kr • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på torsdag! *

Frida Clerhage

Tillsammans med Frida Clerhage bjuder vi in dig till att utforska den här underbara kollektionen av naturinspirerade omslagsbilder! Upptäck en härlig mix av stilrena och lite enklare motiv tillsammans med mer komplicerade mönster att drömma sig bort i en lång stund. Fridas karaktäristiska stil sätter flora och faunan i fokus, med noga utvalda färger och en detaljrikedom som vi älskar! Vilken bild fastnar du för?

När du har hittat din favorit bland Fridas bilder så kan du enkelt välja den som omslag på din personliga kalender eller anteckningsbok. Med bara några snabba steg skapar du en produkt som blir perfekt anpassad efter din livsstil och dina behov!
Fridas nya bilder finns nu att välja i steg 1 och 3 av vårt designverktyg, under kategorin ”Samarbeten”.

Skapa nu
Frida Clerhage kalendrar och anteckningsböcker

Frida är en svensk illustratör och formgivare från Göteborg med en 5-årig utbildning inom konst och design i bagaget. Bakom hennes vackra bilder ligger många timmar av tecknande och utforskande av olika material – allt för att utveckla och boosta kreativiteten!

Hon hittar inspiration hos människor i sin närhet, händelser och olika miljöer. Men kanske allra mest dras hon till naturen. Växer och djur har ofta en central plats i hennes motiv, där hon hantverksmässigt väver ihop detaljrika mönster för betraktaren att utforska.

Självklart frågade vi Frida om hon såg sig själv som en kalendermänniska! Som många har hon en hektisk vardag med mycket som händer, och att skriva ner för att komma ihåg är ett måste. Hon erkänner att hon nog hade haft nytta av att vara mer av en kalendermänniska – det digitala funkar inte lika bra för henne så en fysisk kalender är perfekt för att hålla koll på vardagsschemat.

Fridas favoritlayout i So Typical Me’s designverktyg är ”Split”. Den här layouten är toppen för den som vill vara kreativ och strukturerad samtidigt! Vänstra sidan i uppslaget har en horisontell veckolayout, medan den högra är tom för skissutrymme eller moduler.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth