Fri Frakt över 99 kr • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på måndag! *

Graphics and Grain

Vi är superglada över att få lansera ett nytt projekt i samarbete med Annabelle från Graphics and Grain! Det betyder att du nu kan använda Annabelles bilder som omslag på din kalender eller anteckningsbok. Vi drogs till de positiva budskapen som sätts i fokus i bilderna, med inspirerande fraser som ger oss en extra dos motivation och uppmuntran i vardagen!

Utforska bilderna i vårt designverktyg och välj motiven som lockar dig mest som fram- och baksida. Matcha motiven med ett passande upplägg och lägg till viktiga dags- och veckomoduler för att göra din kalender och anteckningsbok ännu mer unik! Du hittar Annabelles illustrationer under kategorin "Samarbeten" i steg 1 och 3 i vårt designverktyg.

Skapa nu
Graphics and Grain kalendrar och anteckningsböcker

Annabelle Golden är den grafiska designern och frilansaren bakom Graphics and Grain, vars bilder du hittar på både Instagram och i hennes webbshop. Efter universitetet letade hon efter nya kreativa utmaningar och snubblade över en 100-dagars challenge, där hon satte som mål att skapa och dela något nytt varje dag. Det visade sig vara precis det hon behövde för att komma ur sin comfort zone! Genom utmaningen utvecklade hon sin signaturstil och kom in i vanan att skapa och dela sin konst med andra.

Annabelle inspireras av utomhusmiljöer, dess former och färgpaletter och det är just utomhus hon hittar många av sina idéer till nya projekt. Genom sina bilder strävar hon efter att återspegla känslan av glädje och välbefinnande som man får av att vistas ute i naturen, och hoppas att motiven kan lämna betraktaren med positiva tankar. Vi tycker hon lyckas, vad säger du?

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth