Fri Frakt • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på måndag! *

Jessica Roux

I samarbete med den amerikanska illustratören Jessica Roux har vi tagit fram nya omslagsbilder att använda på din kalender eller anteckningsbok! Vi älskar de här sagolika illustrationerna med naturtema, där varje element är en del av en större komposition att utforska och inspireras av. Upptäck blommande magnolior och fruktträd, trädgårdsverktyg och andra intressanta småföremål som motiv på dessa omslag med härliga nostalgiska vibbar.

Jessicas bilder finns nu tillgängliga i vårt designverktyg i steg 1 och 3 när du väljer dina fram- och baksidor. Hitta en layout som speglar din livsstil, lägg till dags- och veckomoduler som du behöver och skapa en personlig kalender eller anteckningsbok som är lika unik som du!

Skapa nu
Jessica Roux kalendrar och anteckningsböcker

Jessica Roux är en frilansande illustratör från USA som är känd för sina naturinspirerade, detaljerade och strukturrika illustrationer i en dämpad färgpalett. Hon har tidigare jobbat med bland annat The Metropolitan Museum of Art, Adobe, The New Yorker, The New York Times, mm.

Jessica älskar att vistas ute i naturen och låter sig ofta inspireras av flora och fauna. Naturen boostar hennes kreativitet och varje gång hon känner sig idélös och oinspirerad tar hon promenader med sin hund Molly eller pysslar i trädgården. Även hennes andra intressen såsom historia, mytologi och folklore återspeglas i Jessicas illustrationer. Hon älskar att berätta historier med sina bilder och att gömma små dolda detaljer att upptäcka, som en symbolisk blomma.

Hon tycker om att planera och är övertygad om att man lättare kommer ihåg saker om man skriver ner dem! I sin kalender skapar hon att-göra listor och mötesöversikter och skriver även löpande listor på alla böcker hon läser under året. På sätt och viss fungerar hennes kalender som en tidskapsel: sparade klistermärken, biljettstumpar, anteckningar och brev från förr samt foton som hon fäster på kalendersidorna. För alla likasinnade som tycker om att skapa att-göra listor rekommenderar Jessica att välja layouten ”Split” i vårt designverktyg. Den har ett liggande kalenderupplägg på vänstersidan, med högersidan är helt öppen för listor, påminnelser och dekorationer av alla dess slag.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth