Fri Frakt • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på måndag! *

Jessica Smith

Låt oss introducera dig för Jessica Smith och hennes fantastiska bilder! Den brittiska illustratörens blommiga och glada designs blir nu fram- och baksidor på våra produkter. Välj vilken bild du vill se på ditt omslag: blir det något som motiverar dig, eller något skoj som ger dig glädje? Det ena behöver inte utesluta det andra, huvudsaken är att det blir en design som passar just dig!

Jessicas illustrationer är nu tillgängliga under kategorin ”Jessica Smith” i vårt designverktyg.

Skapa nu
Jessica Smith kalendrar och anteckningsböcker

Jessica Smith är en illustratör från Storbritannien som har illustrerat allt från böcker till billboards. Hon älskar att skapa saker som upplevs roligt och lekfullt: ”Andra säger att min konst hjälper dem att må bra, det är viktigast för mig”, säger Jessica.

Jessica blir inspirerad av naturen, landskapet omkring sig samt saker och ting hon ser när hon är ute och reser. Ibland är allt som krävs en kul färgpalett med fina nyanser för att inspirationen och skapandet ska ta fart. Hon jobbar med både traditionella och digitala metoder, där grunden läggs traditionellt och detaljerna som kan vara svåra att få till med en pensel skapas digitalt i efterhand.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth