Lily Windsor Walker

Dags för ett nytt samarbete! Den här gången presenterar vi den brittiska konstnären Lily Windsor Walker! Hennes lekfulla och naturinspirerade designs finns nu tillgängliga som fram- och baksidor på våra produkter. Gör ditt nästa år gladare med Lilys fina bilder! Välj vilket motiv du vill se som ditt omslag: färgglada blommor, frukter eller en kopp örtte kanske? Experimentera dig fram mellan olika kombinationer och hitta dina favoriter! Glöm inte att lägga till ett upplägg som du tycker om, personliga datum och andra tillägg för att göra det hela personligt och unikt.

Lilys bilder hittar du under kategorin ”Lily WW” i stegen för att välja fram- och baksida i vårt designverktyg.

Skapa nu
Lily Windsor Walker kalendrar och anteckningsböcker

Lily är en illustratör från Storbritannien som växte upp med kreativitet och konst omkring sig. Hon älskar att skapa illustrationer och mönster som hämtas från naturens färger och former. Lilys bilder skildrar växter, blommor och frukter på ett lekfullt och glädjande sätt. Lily är övertygad att när man inspireras av naturen så får man aldrig slut på idéer. Digitala medier som Instagram och Pinterest ger henne lika mycket inspiration som blommor och växter. ”Den digitala världen har så många begåvade konstnärer att titta på, de får mig att vilja skapa”, säger Lily.

Lily jobbar med både traditionella och digitala metoder som innebär att gouachemålningar skapas först och de sista detaljerna läggs till digitalt i efterhand. När man jobbar på så sätt bevaras den handgjorda känslan och kvalitén, som annars lätt går förlorad när man arbetar helt digitalt.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som väljer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu

Våra senaste samarbeten

Visa samtliga
earth