So Typical Me

Maike Wittreck

Dags för vårt nya samarbete, den här gången presenterar vi bilder som skapats av den tyska naturfotografen Maike Wittreck! Fotografierna som har valts ut för So Typical Me skildrar vår fina natur: höga berg, vilda blommor, flätade floder och sockervadd på himlen. Genom motiven drömmer vi oss bort till fridfulla och idylliska platser för en välbehövlig paus när allt annat runt oss känns lite för mycket.

Maikes härliga naturmotiv finns nu tillgängliga som fram- och baksidor på våra produkter. Om du vill se dem på ditt omslag så finns de att välja i vårt designverktyg under kategorin ”Samarbeten” i steg 1 och 3. Experimentera dig fram mellan valmöjligheterna och komplettera dina favoritbilder med ett upplägg som är anpassat efter just din livsstil!

Skapa nu
Maike Wittreck kalendrar och anteckningsböcker

Det krävdes många försök, misstag och ännu fler försök innan Maike till slut kände att hon kunde presentera sig själv för världen som naturfotograf och jobba med det. Allt började med ett intresse för att dokumentera det hon såg omkring sig, vilket med tiden utvecklades till ett mer medvetet och kreativt sätt att fotografera. Som naturfotograf är naturen i sig och dess färger och former hennes största och viktigaste inspirationskälla. Med sina bilder vill Maike utmana betraktaren att inse de utmaningar som vår planet står inför och att hjälpa till att skydda jordens ekosystem.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som väljer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu

Våra senaste samarbeten

Visa samtliga
So Typical Me
earth