Fri Frakt • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på måndag! *

Melarie Odelusi

Illustratören Melarie Odelusi har gett liv till och skapat de här fem nya omslagsbilderna till din personliga kalender eller anteckningsbok! Varje bild i Melaries kollektion är en kärleksfull hyllning till skönhet och den otroliga styrkan som finns hos varje kvinna. Låt dig inspireras och välj något av hennes motiv som fram- eller baksida på din personliga kalender eller anteckningsbok. Du hittar Melaries illustrationer i vårt designverktyg under kategorin ”Samarbeten”.

Utforska alla designalternativ när du skapar din produkt: mixa och matcha dina omslag med den layout som tilltalar dig mest och glöm inte att lägga till det extra innehåll du vill ha för att skapa något unikt och skräddarsytt för just dig!

Skapa nu
Melarie Odelusi kalendrar och anteckningsböcker

Möt Melarie, en illustratör från Dallas-Fort Worth i USA, som tidigare har samarbetat med bland annat skönhetsmärkena Philosophy och Laura Mercier samt butikskedjan Michaels Stores. Melarie beskriver sin stil som en kombination av avsiktliga linjer, flytande texturer och feminina nyanser, med motiv som sätter mångfald och den kvinnliga styrkan i fokus. Hon finner sin inspiration i modiga kvinnor som vågar vara sig själva och bryta sig loss från samhällets förväntningar. Det är just den här strålande känslan av frihet som Melarie vill förmedla till betraktaren genom sina bilder!

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth