Fri Frakt över 99 kr • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på torsdag! *

Miss Pink Coconut

Upptäck vår nya omslagskollektion skapad i samarbete med den fantastiska illustratören Melania Guarnieri, även känd som ”Miss Pink Coconut”!

Med fokus på naturens underverk såsom månen och stjärnorna samt kvinnlig skönhet skapar Melania illustrationer med positiva och inspirerande budskap. Hennes motiv uppmuntrar oss att finna lugn och ro i oss själva samt att hitta harmoni med världen omkring oss. För att toppa det hela är kollektionen generöst utsmyckad med glittrande detaljer – helt magiskt om du frågar oss!

Melanias underbara illustrationer finns att upptäcka under hennes artistnamn, ”Miss Pink Coconut”, som du hittar under kategorin ”Samarbeten” i vårt designverktyg. Här har du friheten att skapa den där perfekta kalendern eller anteckningsboken som inte bara hjälper dig att organisera ditt liv, utan också inspirerar dig att omfamna det vackra magiska omkring dig.

Skapa nu
Miss Pink Coconut kalendrar och anteckningsböcker

Lär känna Melania Guarnieri - vår nya illustratör från Italien som är mest känd som "Miss Pink Coconut". Det är också namnet på hennes Instagramkonto och webbshop, där hon de senaste tre åren har delat med sig av sina magiska illustrationer.
Melania finner oändlig inspiration i naturen och fascineras också av den kvinnliga styrkan, hon skapar konst som får kvinnor att känna sig både förstådda och värdefulla. Med särskild fokus på positiva budskap blir hennes bilder de perfekta påminnelserna om de underverk som omger oss och om den otroliga magin som bor inom oss själva.
För Melania är planering och organisation en viktig del av hennes liv och hon kan inte föreställa sig en dag utan sin kalender. Det är det perfekta verktyget för att ha koll på sina dagliga uppgifter samt hålla motivationen uppe. Att markera varje avklarad uppgift på sin att-göra lista ger henne så mycket glädje. I sin personliga So Typical Me kalender har Melania valt layouten ”Boxes”, en av våra kreativa layoutvarianter. Den passar perfekt till veckoplanering och har tillräckligt med utrymme för både skisser och anteckningar av alla slag. Den bästa layouten för alla konstnärssjälar tycker vi!

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth