Fri Frakt över 99 kr • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på torsdag! *

Sam Kalda

Du vet väl hur mycket vi tycker om att upptäcka nya talanger? Lokala konstnärer och fotografer vars unika motiv blir tillgängliga för dig att välja mellan i vårt bildgalleri. Vinn-vinn helt enkelt! Den här gången är vi stolta över att få presentera vår nya illustratör Sam Kalda, som har tagit fram en kollektion av fina bilder för So Typical Me som nu kan pryda din kalender eller anteckningsbok.

I den här samlingen hittar du motiv som definitivt kommer att sticka ut och fånga uppmärksamhet – perfekt för dig som letar efter något lite annorlunda! Vi älskar den stilla men nyfikna atmosfären i bilderna, som en illustrerad upptäcktsfärd genom en vacker gammal stad och dess olika museum.

Kika in i vårt designverktyg under kategorin "Samarbeten" - "Sam Kalda" (steg 1 och 3) och prova en av Sams bilder som omslag på din personliga kalender eller anteckningsbok! Vad blir det för dig, en färgglad palett eller tidlösa svartvita toner?

Skapa nu
Sam Kalda kalendrar och anteckningsböcker

Möt Sam Kalda, illustratör och konstnär baserad i Saint Paul, USA! Sam är utbildad inom konst och illustration med bred erfarenhet inom bokillustration, redaktionellt material och surface design.

Han hittar sin inspiration på museum, i antikaffärer på jakt efter unika one-of-a-kind föremål, eller från sina många timmar utomhus i trädgården. Dessutom älskar han att samla på sällsynta konst- och vintageböcker som han ofta refererar till i sin konst.

För att få saker gjorda och hålla sitt liv i ordning använder Sam både pappers- och digitalkalendrar. Till vardags använder han sin skrivbordskalender för att få översikt på dag och vecka, samt en av sina många antecknings- och skissböcker för att göra mer detaljerade minnesanteckningar och skisser.

För sin kalender från So Typical Me har Sam valt den klassiska vertikala layouten med det moderna typsnittet. Skulle du välja samma layout som Sam eller något helt annat?

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth