Fri Frakt • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på måndag! *

Sophie Gamand

Upptäck vår nya kollektion av fram- och baksidor som har tagits fram av den prisbelönta franska fotografen Sophie Gamand!

Med sin kamera fångar Sophie hemlösa och övergivna djur på bild med målet att visa upp deras fina och unika personligheter, för att få människor att visa dem den respekt och medkänsla de förtjänar. De vackra bilderna hjälper till att hitta adoptivföräldrar och nya kärleksfulla hem även till de djur som annars lätt förbises.

Oavsett om du är en katt- eller hundmänniska så finns det garanterat ett omslag i den här kollektionen som passar för dig. Vilken bild tycker du bäst om? Topaz och Frito med sina vackra blomsterkransar, de gulliga hundvalparna Buford och Oliver, eller de graciösa katterna Dusk och Jako?

Kombinera ditt val med en av våra många layouter, dags- och veckomoduler och skapa en helt unik kalender eller anteckningsbok. Sophies egen favorit från So Typical Me är den klassiska vertikala layouten i kombination med to-do listor, humör-moduler och färgläggningssidor. Blir det din favorit också?
Sophies härliga djurbilder hittar du i vårt designverktyg under kategorier "Samarbeten" - "Sophie Gamand" i steg 1 och 3.

Skapa nu
Sophie Gamand kalendrar och anteckningsböcker

Sophie Gamand är en fransk fotograf baserad i Los Angeles som engagerar sig i djurskyddsfrågor och kämpar hårt för djurens rättigheter. När hon vände sin kamera mot hemlösa hundar runt om i världen blev de snabbt hennes favoritmodeller och källa till oändlig inspiration. Sophie beskriver hur djuren placerade i djurhem visar på både de bästa och sämsta sidorna hos mänskligheten. Hon är övertygad om att vi har mycket att lära oss om oss själva genom dem om vi bara tar oss tiden till det.

Hon kallar sig själv för en riktig old-school kalenderperson som använder kalendrar och anteckningsböcker varje dag. I dem sorterar hon sina tankar och skapar att-göra listor som hjälper henne att organisera och fokusera på de viktigaste uppgifterna i det hektiska livet som både småföretagare och fotograf. Hon förklarar hur det frigör mer tankekraft för henne att använda till kreativa idéer, och att hon älskar att bläddra igenom gamla kalendrar för att påminna sig själv om hur långt hon kommit.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth