Fri Frakt • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans nästa torsdag! *

Emma Hagman

Vi är glada att få presentera 10 nya naturinspirerade omslag som skapats i samarbete med den finska illustratören Emma Hagman! Det är många som efterfrågat den här typen av lekfulla men samtidigt enkla skandinaviska mönster som vi alla älskar. Emmas designs passar perfekt in i beskrivningen, eller hur? Vi hoppas att ni kommer att gilla dem lika mycket som vi gör!

Experimentera med omslagsbilderna och de olika alternativen för insidan för att hitta den kombination du tycker bäst om, för att skapa något helt unikt just för dig. Du hittar Emmas fina illustrationer under kategorin ”Emma Hagman” i stegen för att välja fram- och baksida i designverktyget.

Skapa nu
Emma Hagman kalendrar och anteckningsböcker

Emma Hagman är mönsterformgivare och illustratör från Finland, utbildad i Paris, med många års internationell erfarenhet. Hon formger mönster för hemtextilier, tapeter, pappers- och porslinsprodukter samt mode. Hon har genom åren skapat mönster samt gjort illustrationer för flera stora samt mindre företag runt hela världen. Emma har även ett eget produktmärke för vilket hon illustrerar olika textil- och pappersprodukter, som hon säljer i sin webbutik. Emmas stil är modern skandinavisk, ofta med en retrovibb. Hennes mönster är lekfulla, färggranna och grafiskt enkla. Allt är målat eller ritat för hand eftersom hon gillar spontaniteten i det. Emma vistas mycket i naturen och får inspiration av både dess former, detaljer, ljus och färger.

I kollektionen för So Typical Me finns mönster och illustrationer inspirerade både från Emmas egen trädgård, den finska skogen och skärgården samt fantastiska sagolika ställen som hon drömt sej bort till.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth