Fri Frakt över 99 kr • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på torsdag! *
Planeringstips | Fyra tips att tänka på när du planerar din semester

Fyra tips att tänka på när du planerar din semester

18 maj 2022

Äntligen semester! Tid för återhämtning och avkoppling.

De här dyrbara veckorna vill vi ska flyta på smidigt och skapa positiva minnen att kunna tänka tillbaka på resten av året.

Givetvis går inte allt att förutsäga men med en god planering kan du se till att få ut mesta möjliga av din lediga tid. Vi ger dig fyra användbara tips för en riktig drömsemester!

 1. Research!
  En del älskar att planera sin semester medan andra mer kör på impuls och känsla. Men faktum är att om du kollar upp och planerar kommer du troligtvis bli mer nöjd med din semester. För det är inte så kul att upptäcka i efterhand att du betalat mer än nödvändigt för hotellet eller missat att besöka spännande utflyktsmål för att du helt enkelt inte hade koll. Även en semester på hemmaplan kan förhöjas av research! Troligtvis har du massor av spännande aktiviteter och platser i närområdet som väntar på att bli upptäckta.
 2. Vad drömmer du om?
  Hur din drömsemester ska se ut kan bara du bestämma! Trivs du med lugnet hemma eller vill du maxa antalet resor? Oavsett vilken semestertyp du är, kan planeringen hjälpa dig att göra dina l ediga dagar ännu mer värdefulla. Skriv ner vad du vill att din semester ska innehålla och börja planera och boka in.
 3. Var ute i god tid!
  När du vet vad du vill göra på semestern gäller det att börja boka. Tänk på att de bästa alternativen försvinner alltid först och att det troligtvis inte bara är du som är semestersugen. Om du bokar hotell och resor tidigt kan du ibland få extra bra priser och har även möjlighet att planera din betalning. När du har de stora planerna klara kan du i lugn och ro fokusera på detaljer och hitta de riktigt fina pärlorna. Vill du träffa vänner och släkt är det smart att planera in det så att ni verkligen hittar tid för att ses.
 4. Allt på ett ställe!
  Notera datum och tider i din kalender och skriv ner bokningsnummer och adresser. I din personliga kalender kan du lägga till extra plats för anteckningar vilket gör att du kan samla allt viktigt på ett och samma ställe. Det kan också vara smart att notera när vänner och familj är lediga. Då vet du vilka du ska höra av dig till för l ite spontant strandhäng eller sightseeing!

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth