Fri Frakt över 99 kr • Valfri Startmånad

* Vissa adresser kan ta en extra arbetsdag

Beställ idag för leverans på torsdag! *

Jennifer Bouron

Möt vår nya vårkollektion av härliga bilder som tagits fram i samarbete med den franska konstnären Jennifer Bouron! Med mysiga livsstunder och naturen som tema så passar de perfekt som fram- och baksidor på din personliga kalender eller anteckningsbok för en påminnelse om att varva ner och ta hand om dig själv.

Yogapass, havsutsikt eller hemmapyssel? Eller varför inte vackra blomsterängar? Oavsett vilket motiv du väljer så hittar du massor av alternativ i vårt superenkla designverktyg i stegen 1 och 3. Använd bilderna som lockar dig mest tillsammans med din favoritlayout och slutsidor och skapa en egendesignad kalender eller anteckningsbok som är lika unik som du.

Jennifers bilder hittar du i vårt designverktyg under kategorin ”Samarbeten”.

Skapa nu
Jennifer Bouron kalendrar och anteckningsböcker

Jennifer Bouron är illustratör och mönsterformgivare från Frankrike, utbildad inom konsthantverk och mode. Efter sina studier arbetade hon åt ett barnklädesmärke där hon insåg att det hon verkligen brann för var illustration och mönster. Hon följde sin dröm och jobbar nu fullt ut som illustratör där hon stormtrivs med att kunna utvecklas och prova sig själv med olika kreativa uppdrag och bestämma själv över sitt schema. Precis som vi så är Jennifer kalendermänniska och håller på med bullet journaling där hon skriver ner sina tankar och känslor samt gör to-do-listor.

Idéer till nya spännande projekt får Jennifer när hon utforskar naturen och upptäcker saker som händer runt omkring henne. Förutom all inspiration hon hämtar ifrån naturen och dess ljud, färger och former så inspireras hon av handgjorda saker, så som keramik och dess ”brister” som ger en unik personlighet och charm.

Med en personlig kalender eller anteckningsbok är det du som bestämmer

Omslag
Spiral och gummisnodd
Layout
Innehåll
Extra innehåll
Startdatum
Skapa nu
usercartearth